Home / Professionele striptease / strip-o-grammen (vrouwelijk/mannelijk)

Professionele striptease / strip-o-grammen (vrouwelijk/mannelijk)

Striptease (vrouwelijk of mannelijk) gezocht? Ooit gedroomd van een stomende, opwindende striptease act?

stripteseIvy en haar collega’s maken Uw dromen werkelijkheid!

Laat de temperaturen stijgen door een dolle verpleegster of leuke dokter, een stout schoolmeisje, een strenge politie-agent(e), … of ga samen met ons terug in de tijd of wel helemaal in de toekomst!

U zult er zeker geen spijt van krijgen!

Striptease te boeken in binnen- en buitenland!

Door onze jaren ervaring, een zeer uitgebreid gamma van pure show, klasse, … met de nodige portie humor en sensatie en dit zonder vulgariteiten en interactief met het publiek! Als striptease (strippers en stripsters) zijn wij actief in binnen- en buitenland.

Als striptease (strippers en stripsters) bieden wij U:

Professionele striptease voor verjaardagen, vrijgellenavonden, pensioenfeesten, motortreffen, bedrijfsfeesten, tuning-evenementen, discotheken, allerhande evenementen, beurzen, …van in Uw huiskamer tot op de grootste podia.

Geniet alvast van Uw fantasierijke trip door onze website en aarzel niet ons vrijblijvend te contacteren!

Groetjes en hopelijk tot gauw! 🙂


Contacteer ons:

Voor alle vragen en/of informatie, kunt U ons steeds bereiken (24/24 – 7/7, afhankelijk van de drukte), ook voor last-minutes!

Bel: +32 477 13 63 90, mail naar striptease@skynet.be of ga naar het contactformulier hier op onze website.


Over striptease:

Striptease is een manier van dansen, waarbij de danser of danseres zich al dansend ontdoet van kleding.  Het doel van de striptease is het op een opwindende en speelse manier uitkleden met de nodige humor, sensatie en entertainment! De show gaat dan ook gepaard met veel sensuele bewegingen.  Zodra het laatste kledingstuk gestript is, is de stripact doorgaans ten einde.  Indien anders gewenst, eindigt de show zelfs iets eerder en blijven de laatste (minimale) kledingstukken aan.

Een stripteaseshow of stripact wordt vaak op het toneel uitgevoerd, dit kan bijvoorbeeld in een nachtclub zijn, maar ook worden strippers of stripsters thuis uitgenodigd, bijvoorbeeld voor een vrijgezellen- of verjaardagsfeest.  Alsook zijn ze vaak terug te vinden in cafés, discotheken, evenementen, ….

In de jaren 1980-1990 verwierven de Chippendales, een groep mannelijke strippers, grote bekendheid.

Strippers en stripsters zijn alsook een dankbaar onderwerp voor film. Zo maakte Andrew Bergman in 1996 de film “Striptease” met Demi Moore.  In 1997 verscheen de Engelse film “The Full Monty” over een groep werkloze mijnwerkers, die een stripact begint. Deze werd later bewerkt tot musical.

Een stripteasedanseres heet ook wel stripster of stripteaseuse.
Een mannelijke striptease-danser noemt een stripper.

Top