Home / Stripper huren

Stripper huren

Stripper huren? Dan zit je hier goed! Ivy en haar mannelijke en vrouwelijke collega’s uit brengen erotisch entertainment van Topniveau! Boek hier de meest sensationele, spectaculaire, oogverblindende en humoristische stripacts voor elke gelegenheid zoals bijvoorbeeld een evenement, verjaardag, vrijgezellenavond, pensioenfeest, bedrijfsfeest, erotische party, Ladies night …
Kijk gerust even rond op onze website Stripper huren.

Stripper hurenStripper huren – Erotisch entertainment van topniveau

Wij hebben mannelijke strippers die overal in Vlaanderen striptease shows geven van ongekend niveau, waardoor je echt een avond krijgt die je nooit zult vergeten. Wat de gelegenheid ook mag wezen, onze mannelijke strippers passen zich overal op aan. Bij stripper boeken krijg je  een Mannelijke striptease act van Topniveau!

Mannelijke strippers actief in binnen en buitenland

Door onze jaren ervaring, bieden we zeer uitgebreid gamma van pure show, klasse, … met de nodige portie humor en sensatie en dit zonder vulgariteit en interactief met het publiek! Onze mannelijke strippers zijn actief zowel in binnen- en buitenland.

Contacteer ons

Voor alle vragen en/of informatie (24/24 – 7/7), ook voor last-minutes bel: +32 477 13 63 90 of striptease@skynet.be. Of ga naar het contactformulier hier op de website.

Of het nou gaat om een verjaardag of een vrijgezellenfeest, bij Erotic Entertainment Agency bent u aan het juiste adres voor een Mannelijke striptease! Bekijk de foto’s van onze mannelijke strippers met jarenlange ervaring en maak je keuze.

Onze boekingen komen van overal in Vlaanderen

Wij strippen o.a. in: Oost-Vlaanderen, Brussel, Gent, West-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Antwerpen, Limburg

Een Stripper huren kan hier zeer eenvoudig gebeuren. Kies Erotic Entertainment Agency! Wil je een stripper voor een vrijgezellenfeest. Of wil je mannelijke stripper huren om een stripact uit te voeren op het verjaardagsfeest van een jarige vriend of vriendin, het kan allemaal.

Waarom bij Erotic Entertainment Agency een stripper boeken?

 • Professionele mannelijke striptease / strip-o-grammen (vrouwelijk / mannelijk);
 • special acts (vuurspuwen, slangen, slijpschijf, laser, robots, …);
 • burlesque;
 • paaldansen;
 • sexy- en topless-bedieningen;
 • coyote-ugly / shooteren;
 • gogo-dance;
 • topless-croupier (poker);
 • candygirl / lollyboy;
 • levend buffet;
 • olie-/schuimcatch;
 • modelling / figuratie / hostess;
 • bodypainting;
 • buikdans;
 • limbo-dance;
 • dj’s en topless-dj’s;
 • travestieten;
 • drag queens;
 • steltenlopers;
 • allerlei animatie;
 • thema’s & thema-avonden;
 • verschillende workshops (striptease, burlesque, seksweetjes voor vrouwen, …).

Vertel ons uw wensen en wij van stripper boeken regelen verder alles voor u.

 

Een  Stripper huren of stripper boeken? Mannelijke striptease boeken  kan voor heel wat feestelijkheden. Mannelijke strippers zijn de meest traditionele van alle feesten en verjaardagen. Er was een tijd dat elke meid er wel een had, en hoewel vrijgezellenfeesten nu een breder scala aan entertainment bieden, zijn mannelijke strippers nog steeds het eerste waar je aan denkt als je ‘vrijgezellenfeest’ zegt.
Maar waarom zou je het daar bij laten? Het inhuren van een mannelijke strippers zal het brutale plezier in elk feestje stoppen en het giechelen echt op gang brengen, of het nu een verjaardagsfeestje is, het verlaten van de do, of gewoon een damesavondje uit. De sfeer wanneer een mannelijke Stripper huren  in de buurt is, is er een van gewaagde lach en echt je haar laten zakken. Zelfs de rustigste onder uw gasten zullen hun reserve weggooien en in de geest van de dingen terechtkomen. Met een goede keuze van locaties en pakketten, blijft het bestellen van een mannelijke Stripper huren  een van de eerste keuzes voor veel meisjes avondje uit feesten, zelfs pensioneringsfeesten!

Op een meisjesavondje uit? Waarom zou je een exotische mannelijke stripper huren?

Waarom zou je niet?

1. Meisjes willen gewoon plezier hebben: Een mannelijke stripper voor een vrijgezellenfeest is het klassieke leuke vermaak voor de aanstaande bruid en haar gasten. Kippen-party’s zitten vol met lach en giechelen met veel brutale humor en pittige activiteiten. Een mannelijke stripper is al deze dingen in één en laat je kippen bruisen van opwinding.

2. Je kunt je eigen ervaring vormgeven: De meeste mannelijke strippers zullen optreden op de locatie van uw keuze, inclusief uw huis. Mannelijke strippers zijn gewend aan een verscheidenheid van verzoeken, inclusief kostuum en locatie en nemen graag je wensen op en geven je de perfecte ervaring.

3. 3. Er is geen vrijgezellenfeest zoals een mannelijke stripper vrijgezellenfeest: Mannelijke strippers zijn de klassieke kippen-party activiteit en tonen geen tekenen van het verliezen van hun aantrekkingskracht op elk moment snel. Het is flirterig plezier dat nooit faalt om het feest op gang te brengen en iedereen in de juiste stemming te brengen. De meest traditionele van alle vrijgezellenfeesten, mannelijke strippers zijn sexy, ondeugend en leuk. Je kunt alleen een echt vrijgezellenfeest hebben met die sexy mannelijke stripper aan boord!

Hoeveel kost een mannelijke stripper of mannelijke striptease ?
Nou…

De prijs van het huren van een mannelijke Stripper huren  is afhankelijk van de locatie en hoe lang je ze nodig hebt. Elke locatie heeft pakketten die passen bij het evenement, de gelegenheid en de gevraagde tijd. U kunt goedkope mannelijke strippers online krijgen via andere websites, maar er is een groot risico met de daad daadwerkelijk opduiken. Met een bureau bent u verzekerd van kwaliteit, professionele performers. Er zijn genoeg jongens om uit te kiezen, dus maak gerust je keuzen voor een Stripper huren.

Top