Home / Stripper huren

Stripper huren

Stripper huren? Dan bent U bij ons aan het juiste adres! Ivy en haar vrouwelijke en mannelijke collega’s brengen erotisch entertainment van topniveau! Boek hier de meest sensationele, spectaculaire, oogverblindende en humoristische stripacts voor elke gelegenheid zoals bijvoorbeeld een evenement, verjaardag, vrijgezellenavond, pensioenfeest, bedrijfsfeest, erotische party, ladies night, …

Kijk gerust even rond op onze website “Striptease boeken” (stripper huren)!

Stripper hurenerotisch entertainment van topniveau!

Wij hebben mannelijke strippers die overal in Vlaanderen en Wallonië (België, Nederland en Frankrijk) striptease shows geven van ongekend niveau, waardoor U echt een avond krijgt die U nooit zult vergeten. Wat de gelegenheid ook mag wezen, onze mannelijke strippers passen zich overal op aan. Bij “Striptease boeken” krijgt U een mannelijke striptease act van topniveau!

Mannelijke strippers actief in binnen- en buitenland!

Door onze jaren ervaring, bieden we zeer uitgebreid gamma van pure show, klasse, … met de nodige portie humor en sensatie en dit zonder vulgariteit en interactief met het publiek! Onze mannelijke strippers zijn actief zowel in binnen- en buitenland.


Contacteer ons:

Voor alle vragen en/of informatie (24/24 – 7/7, afhankelijk van de drukte) aarzel niet ons te contacteren, ook voor last-minutes!

Bel: +32 477 13 63 90, mail naar striptease@skynet.be of ga naar het contactformulier hier op onze website.

Of het nu gaat om een verjaardag of een vrijgezellenfeest, bij “Striptease boeken” (striptease and all erotic entertainment), bent U aan het juiste adres voor een mannelijke striptease! Bekijk de foto’s van onze mannelijke strippers met jarenlange ervaring en maak Uw keuze.

Onze boekingen komen van overal in Vlaanderen en Wallonië (België, Nederland en Frankrijk)

Wij strippen o.a. in: Oost-Vlaanderen, Brussel, Gent, West-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Antwerpen, Limburg

Een stripper huren kan hier zeer eenvoudig gebeuren…kies “Striptease boeken” (striptease and all erotic entertainment)! Wilt U een stripper voor een vrijgezellenfeest of wilt U mannelijke stripper huren om een stripact uit te voeren op het verjaardagsfeest van een jarige vriend of vriendin…het kan allemaal!

Waarom bij “Striptease boeken” striptease and all erotic entertainment) reserveren?

 • Professionele mannelijke striptease / strip-o-grammen (vrouwelijk / mannelijk);
 • special acts (vuurspuwen, slangen, slijpschijf, laser, robots, …);
 • burlesque;
 • paaldansen;
 • sexy- en topless-bedieningen;
 • coyote-ugly / shooteren;
 • gogo-dance;
 • topless-croupier (poker);
 • candygirl / lollyboy;
 • levend buffet;
 • olie-/schuimcatch;
 • vuurspuwers;
 • modelling / figuratie / hostess;
 • bodypainting;
 • buikdans;
 • limbo-dance;
 • dj’s en topless-dj’s;
 • travestieten;
 • drag queens;
 • steltenlopers;
 • allerlei animatie;
 • thema’s & thema-avonden;
 • verschillende workshops (striptease, burlesque, sexweetjes voor vrouwen, …).

Vertel ons Uw wensen en het team van “Striptease boeken” regelt alles voor U!


Een stripper huren of stripper boeken?
Mannelijke striptease boeken kan voor heel wat feestelijkheden. Mannelijke strippers zijn de meest traditionele act van alle feesten en verjaardagen. Er was een tijd dat iedere dame een stripper wou en hoewel vrijgezellenfeesten nu een breder scala aan entertainment bieden, zijn mannelijke strippers nog steeds het eerste waar U aan denkt als U “vrijgezellenfeest” zegt.

Maar waarom zou U het enkel bij vrijgezellenfeestjes houden? Het inhuren van een mannelijke stripper zal het plezier en de ambiance op elk feestje garanderen! Het zal zeker ook het giechelen van de dames echt op gang brengen! Of het nu een vrijgezellenfeest, een verjaardagsfeest, een pensioenfeest, een bedrijfsfeest of gewoon een damesavondje uit is, de sfeer als een mannelijke stripper in de buurt is, is uitermate fantastisch! Zelfs de rustigste personen onder Uw gasten zullen in de geest van de stripact terechtkomen. Met een goede keuze van locaties en pakketten, blijft het bestellen van een mannelijke stripper een van de eerste keuzes voor veel meisjes op een avondje uit, allerlei gelegenheden, zelfs pensioneringsfeesten!

De beste keuze is dus een mannelijke stripper huren!

Op een meisjesavondje uit? Waarom zou je een (exotische) mannelijke stripper huren?

Waarom zou je niet?

1. Meisjes willen gewoon plezier hebben: een mannelijke stripper voor een vrijgezellenfeest is het klassieke, leuke vermaak voor de aanstaande bruid en haar gasten. “Hen-party’s” zitten vol met gelach, gegiechel met veel humor en pittige activiteiten. Een mannelijke stripper is al deze dingen in één en laat de dames bruisen van opwinding.

2. U kunt Uw eigen ervaring vormgeven: mannelijke strippers zullen optreden op de locatie van Uw keuze, inclusief bij U thuis. Mannelijke strippers zijn gewend aan een verscheidenheid van verzoeken, inclusief kostuums, locaties! Ze houden graag rekening met Uw wensen en geven U de perfecte ervaring!

3. Er is geen vrijgezellenfeest zoals een vrijgezellenfeest met een mannelijke stripper: mannelijke strippers zijn de nummer 1 van de klassieke “hen-party”- activiteiten en tonen hun aantrekkingskracht op elk moment. Het is flirterig plezier dat nooit faalt om het feest op gang te brengen en iedereen in de juiste stemming te brengen. De meest traditionele van alle vrijgezellenfeesten! Mannelijke strippers zijn sexy, ondeugend en leuk. U kunt alleen een echt vrijgezellenfeest beleven met die sexy mannelijke stripper aan boord!

Hoeveel kost een mannelijke stripper of mannelijke striptease?

De prijs van het huren van een mannelijke stripper is afhankelijk van de locatie/afstand en hoelang U ze wenst in te boeken. Wij werken pakketten uit die perfect passen bij Uw evenement of gelegenheid. We houden uiteraard ook rekening met de gevraagde tijd. U kunt goedkope mannelijke strippers online huren via andere websites, maar er is een groot risico met het daadwerkelijk opduiken. Bij ons bent U zeker van kwaliteit en professionele performers. Er zijn tal van leuke mannelijke strippers om uit te kiezen, dus maak gerust je keuze op “Striptease boeken“!

                         stripper huren
Top