Home / Stripacts

Stripacts

Stripacts gezocht? Dan bent U bij ons zeker aan het juiste adres!

We willen U allen graag welkom heten op onze website!
We nodigen U dan ook uit om samen met ons een reisje te maken in de wereld van de erotiek, nl.
striptease en erotisch entertainment.
We brengen U de meest sensationele, spectaculaire, oogverblindende en humoristische stripacts!

Wenst U Uw feestje op te vrolijken, iemand te feliciteren of op een speciale manier te bedanken…of Uw evenement net dat ietsje meer te geven?  Kies dan hier voor een striptease boeken en laat Uw fantasieën alvast op hol slaan!

Stripact, stripacts en veel meer!

stripacts

Striptease boeken” voor professionele stripacts, vuurspuwen, slangenshows, acts met slijpschijf, topless-bedieningen, shooter/candygirls, olie/schuimcatch, paaldansen, gogo-dance, modelling/figuratie/host(ess), bodypainting, buikdans, limbo-dance, dj’s en topless dj’s, drag queens, travestieten, animatie, thema’s, … wij hebben het allemaal voor U!

Professionele stripacts

Stripacts voor verjaardagen, vrijgellenavonden, pensioenfeesten, motortreffen, bedrijfsfeesten, tuning-evenementen, discotheken, allerhande evenementen, beurzen, …van in Uw huiskamer tot op de grootste podia.

Kortom we bezorgen U alvast een avond om nooit meer te vergeten!

Let’s go and join us!

Stripster Ivy

Stripster Ivy is gekend in binnen en buitenland. Ze brengt een stomende, opwindende stripacts in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel, Vlaams Brabant, Limburg,
Laat de temperaturen stijgen door een dolle verpleegster, een stout schoolmeisje, een strenge politie-agente, … of ga samen met ons terug in de tijd of wel helemaal in de toekomst! U zult er zeker geen spijt van krijgen!

Stripster Ivy en collega’s bieden U door hun jaren ervaring een zeer uitgebreid gamma van pure show, klasse, … met de nodige portie humor en sensatie en dit zonder vulgariteit en interactief met het publiek!

Stripster Ivy boeken of inhuren?

Professionele striptease voor verjaardagen, vrijgellenavonden, pensioenfeesten, motortreffen, bedrijfsfeesten, tuning-evenementen, discotheken, allerhande evenementen, beurzen, …van in Uw huiskamer tot op de grootste podia.

Geniet alvast van Uw fantasierijke trip door onze website en aarzel niet vrijblijvend contact op te nemen!

Links: striptease4u.be

Top