Header Image
Home / Stripster huren

Stripster huren

Stripster huren? Dan bent U bij ons zeker aan het juiste adres!

Ik ben Ivy van “Striptease boeken!

We willen U allen graag welkom heten op onze website!

We nodigen U dan ook uit om samen met ons een reisje te maken in de wereld van de erotiek, nl.
striptease en erotisch entertainment.

We brengen U de meest sensationele, spectaculaire, oogverblindende en humoristische stripacts!

Wenst U Uw feestje op te vrolijken, iemand te feliciteren of op een speciale manier te bedanken…of Uw evenement net dat ietsje meer te geven? Kies dan voor een stripster huren en laat Uw fantasie alvast maar op hol slaan!


Een stripster huren voor heel wat activiteiten!

stripster huren

Een striptease huren voor professionele stripacts, vuurspuwen, slangenshows, acts met slijpschijf, topless-bedieningen, shooter/candygirl, olie/schuimcatch, paaldansen, gogo-dance, modelling/figuratie/hostess, bodypainting, … We bieden ook andere activiteiten aan, zoals buikdans, limbo-dance, dj’s en topless dj’s, drag queens, travestieten, animatie, thema’s, … kortom, wij hebben het allemaal voor U!

Een professionele stripster boeken:

Voor verjaardagen, vrijgezellenavonden, pensioenfeesten, motortreffen, bedrijfsfeesten, tuning-evenementen, discotheken, allerhande evenementen, beurzen, … van in Uw huiskamer tot op de grootste podia! We bezorgen U een avond om nooit te vergeten!


Contacteer ons:

Voor alle vragen en/of informatie, kunt U ons steeds bereiken (24/24 – 7/7, afhankelijk van de drukte), ook voor last-minutes!

Bel: +32 477 13 63 90, stuur een mailtje naar striptease@skynet.be of ga naar het contactformulier hier op onze website.

Tags:

striptease boekenstriptease stripper huren.


Striptease

Strippen is een manier van dansen waarbij de danseres zich al dansend ontdoet van kleding. Het doel van de stripact is het op een opwindende manier uitkleden en niet het naakt zijn. De show gaat dan ook gepaard met veel sensuele bewegingen. Zodra het laatste kledingstuk gestript is, is de show doorgaans ten einde. Soms eindigt de show zelfs iets eerder en blijven de laatste (minimale) kledingstukken aan. Een stipster heet ook wel stripteaseuse.

Een stripshow wordt vaak op het toneel uitgevoerd. Dit kan bijvoorbeeld in een nachtclub zijn, maar ook worden stripsters thuis uitgenodigd, bijvoorbeeld voor een vrijgezellen- of verjaardagsfeest. Strippen is een dankbaar onderwerp voor film. Zo maakte Andrew Bergman in 1996 de film “Striptease met Demi Moore. In 1997 verscheen de Engelse film “The Full Monty over een groep werkloze mijnwerkers, die een striptease-act begint.

Top