Home / Striptease Leuven

Striptease Leuven

Striptease Leuven gezocht? Dan bent U bij ons aan het juiste adres! Ivy en haar vrouwelijke en mannelijke collega’s uit Leuven brengen erotisch entertainment van topniveau! Boek hier de meest sensationele, spectaculaire, oogverblindende en humoristische stripacts voor iedere gelegenheid zoals bijvoorbeeld een evenement, verjaardag, vrijgezellenavond, pensioenfeest, bedrijfsfeest, erotische party, ladies night, …

Kijk gerust even rond op onze website “Striptease boeken” (striptease Leuven) en boek hier een stripper of stripster.

Striptease Leuven – boek hier erotisch entertainment van topniveau!

Striptease leuven

Ivy en haar collega’s zijn professionele stripsters/strippers/artiesten!
U kunt deze artiesten huren voor een stripact, vuurspuwen, slangenshows, acts met slijpschijf, topless-bedieningen, shooter/candygirl, olie/schuimcatch, paaldansen, gogo-dance, modelling/figuratie/hostess, bodypainting, buikdans, limbo-dance, dj’s en topless dj’s, drag queens, travestieten, animatie, thema’s, … Ze komen met hun stripacts naar elke gemeente in Leuven.

Stripster Antwerpen?

Uiteraard kunt U ons ook boeken in Antwerpen en andere provincies:
striptease Antwerpenstriptease Oost-Vlaanderenstriptease West-Vlaanderenstriptease Vlaams-Brabantstriptease Limburg – striptease Henegouwen – striptease Luik – striptease Namen – striptease Waals-Brabant.
Door onze jaren ervaring, bieden we U een zeer uitgebreid gamma van pure show, klasse, … met de nodige portie humor en sensatie en dit zonder vulgariteiten en interactief met het publiek! Als striptease zijn we actief zowel in binnen- en buitenland.


Contacteer ons:

Voor alle vragen en/of informatie (24/24 – 7/7, afhankelijk van de drukte), ook voor last-minutes!

Bel: +32 477 13 63 90, stuur een mailtje naar striptease@skynet.be of ga naar het contactformulier hier op onze website.

Of het nu gaat om een verjaardag of een vrijgezellenfeest, bij “Striptease boeken” (striptease Leuven) bent U aan het juiste adres! Bekijk de foto’s van onze artiesten en maak een keuze uit het ruime aanbod van vrouwelijke en mannelijke strippers met jarenlange ervaring. It’s showtime!

Tags:

striptease Oost-Vlaanderen – striptease Brussel – strippers Gent – stripster huren Vlaams-Brabant –  striptease boeken West-Vlaanderenstriptease Brugge – striptease Kortrijk – stripper Waregem – stripster boeken Oostende – stripper huren Oostduinkerke – striptease Hasselt – stripper Genk, stripper huren Oudenaarde, striptease boeken Ardennen … kortom, we zijn actief in gans Vlaanderen en Wallonië (België, Nederland en Frankrijk)!

Onze boekingen komen van overal in Leuven – wij strippen o.a.in: Wilsele, Wijgmaal, Kessel Lo, Heverlee, Herent, Korbeek-Lo, …

Een stripper huren of striptease inhuren in Leuven kan hier zeer eenvoudig…kies “Striptease boeken” (striptease and all erotic entertainment)! Wilt U een stripper huren of striptease inhuren voor een vrijgezellenfeest? Heeft U interesse in een paaldanseres? Of wilt U een stripteaseuse of een stripper boeken om een stripact uit te voeren op het verjaardagsfeest van een jarige vriend, familielid, personeelslid of zelfs voor Uw partner…het kan allemaal!


Activiteiten:

 • Professionele striptease / strip-o-grammen (vrouwelijk / mannelijk);
 • special acts (vuurspuwen, slangen, slijpschijf, laser, robots, …);
 • burlesque;
 • paaldansen;
 • sexy- en topless-bedieningen;
 • coyote-ugly / shooteren;
 • gogo-dance;
 • topless-croupier (poker);
 • candygirl / lollyboy;
 • levend buffet;
 • olie-/schuimcatch;
 • modelling / figuratie / hostess;
 • bodypainting;
 • buikdans;
 • limbo-dance;
 • dj’s en topless-dj’s;
 • travestieten;
 • drag queens;
 • steltenlopers;
 • allerlei animatie;
 • thema’s & thema-avonden;
 • verschillende workshops (striptease, burlesque, seksweetjes voor vrouwen, …).

Vertel ons Uw wensen en wij regelen alles voor U in de regio van Leuven of andere provincies.


Welkom in Leuven!

Stad op mensenmaat. Centraal in België en helemaal zichzelf.

In de wandelstraten en op de ruime pleinen bepalen de studenten mee het ritme en de sfeer, zorgen de winkels, cafés & restaurants voor gezelligheid en gastronomie, bruist het bier en borrelen de ideeën. Met een rijk en vol cultuuraanbod is Leuven het hele jaar door het bezoeken waard!

Leuven is een centrumstad en gemeente in de Belgische provincie Vlaams-Brabant. Het is de hoofdstad van deze provincie en tevens de hoofdplaats van het bestuurlijke en gerechtelijke arrondissement Leuven. Leuven heeft een oppervlakte van 57,51 km² en heeft een bevolking van ruim 102.000 inwoners

Neem een kijkje via volgende link: https://www.visitleuven.be.

De strippers

Doordat Leuven vrij centraal ligt, zijn de meeste van onze strippers beschikbaar in Leuven. Niet alle strippers staan met hun profiel op de website…neem gerust contact met ons op, zo kunnen wij meteen de beschikbaarheden checken.

Waar gaat U de stripact laten plaatsvinden?

Niet in alle horeca-zaken staat men open voor een bezoek van een stripper. Daarom raden we U aan om dit vooraf te overleggen met de uitbater. Uiteraard zijn er genoeg mogelijkheden waar dit wel kan! Organiseert U een vrijgezellenfeest, maar bent U niet zo bekend in Leuven? We helpen U graag! Een makkelijke oplossing is om de stripper naar het appartement, hotel of guesthouse te laten komen, dat maakt de planning van het vrijgezellenweekend meteen makkelijker en heeft U ook meer privacy. Uw groep kan privé genieten van de striptease-show. Als de sfeer er vervolgens goed inzit, kunt U met een avondje stappen starten in Leuven.

Workshops voor vrijgezellenfeestjes voor vrouwen

Wij bieden in Leuven diverse workshops aan. Wat dacht U van een workshop burlesque? Of wilt U leren twerken in een workshop twerken? Of een workshop vol met sexweetjes? Informeer gerust naar de mogelijkheden. Als je bij ons een workshop én een stripper boekt, ontvangt U uiteraard een leuke korting!

 

Top