Home / Striptease Brugge

Striptease Brugge

Striptease Brugge gezocht? Dan bent U bij ons aan het juiste adres! Ivy en haar vrouwelijke en mannelijke collega’s uit Brugge brengen erotisch entertainment van topniveau! Boek hier de meest sensationele, spectaculaire, oogverblindende en humoristische stripacts voor iedere gelegenheid, zoals bijvoorbeeld een evenement, verjaardag, vrijgezellenavond, pensioenfeest, bedrijfsfeest, erotische party, ladies night, …

Neem gerust een kijkje op onze website “Striptease boeken” (striptease Brugge) en boek in stripster of stripper in Brugge!

Striptease Brugge – boek erotisch entertainment van topniveau!

Striptease Gent

“Striptease boeken” is een professionele website! U kunt onze artiesten huren voor een stripact, vuurspuwen, slangenshows, acts met slijpschijf, topless-bedieningen, shooter/candygirl, olie/schuimcatch, paaldansen, gogo-dance, modelling/figuratie/hostess, bodypainting, … maar ook buikdans, limbo-dance, dj’s en topless dj’s, drag queens, travestieten, animatie, thema’s, …
Kortom we komen met onze stripacts naar iedere gemeente in Brugge!

Stripster of stripper in Brugge

Door onze jaren ervaring, bieden we een zeer uitgebreid gamma van pure show, klasse, … met de nodige portie humor en sensatie en dit zonder vulgariteiten en interactief met het publiek! Voor striptease, maar ook voor tal van andere activiteiten, zijn we actief in zowel binnen- en buitenland.


Contacteer ons:

Voor alle vragen en/of informatie (24/24 – 7/7, afhankelijk van de drukte), ook voor last-minutes!

Bel: +32 477 13 63 90, stuur een mailtje naar striptease@skynet.be of ga naar het contactformulier hier op onze website.

Of het nu gaat om een verjaardag of een vrijgezellenfeest…bij “Striptease boeken” (striptease Brugge) bent U aan het juiste adres! Bekijk onze foto’s en maak een keuze uit het ruime aanbod van vrouwelijke en mannelijke artiesten met jarenlange ervaring.

Tags:

Striptease Oost-Vlaanderenstriptease Brusselstriptease Antwerpenstriptease Vlaams-Brabant striptease West-Vlaanderen striptease Limburg, striptease Waals-Brabant, striptease Henegouwen, striptease Namen, striptease Luik.

Onze boekingen komen van overal in Brugge, wij strippen o.a. in: Brugge, Assebroek, Brugge Kristus-Koning, Brugge Sint-Jozef, Brugge Sint-Pieters, Dudzele, Lissewege, Zeebrugge, Zwankendamme, Koolkerke, Brugge Sint-Andries, Brugge Sint-Kruis, Brugge Sint-Michiels.

Een stripper huren, stripster boeken of striptease inhuren in Brugge kan hier zeer eenvoudig…kies “Striptease boeken” (striptease and all erotic entertainment)! Wilt U een stripper huren, stripster boeken of striptease inhuren voor een vrijgezellenfeest? Heeft U interesse in een paaldanseres? Of wilt U een travestiet om een show op te voeren op het verjaardagsfeest van een jarige vriend? Het kan allemaal! It’s showtime!

Activiteiten:

 • Professionele striptease / strip-o-grammen (vrouwelijk / mannelijk);
 • special acts (vuurspuwen, slangen, slijpschijf, laser, robots, …);
 • burlesque;
 • paaldansen;
 • sexy- en topless-bedieningen;
 • coyote-ugly / shooteren;
 • gogo-dance;
 • topless-croupier (poker);
 • candygirl / lollyboy;
 • levend buffet;
 • olie-/schuimcatch;
 • modelling / figuratie / hostess;
 • bodypainting;
 • buikdans;
 • limbo-dance;
 • dj’s en topless-dj’s;
 • travestieten;
 • drag queens;
 • steltenlopers;
 • allerlei animatie;
 • thema’s & thema-avonden;
 • verschillende workshops (striptease, burlesque, seksweetjes voor vrouwen, …).

Vertel ons Uw wensen en wij regelen alles voor U in de regio van Brugge!


Brugge:

Brugge (Frans en Engels: Bruges; Duits: Brügge) is de hoofdstad en naar inwonertal grootste centrumstad van de Belgische provincie West-Vlaanderen en van het arrondissement Brugge. De stad, gelegen in het noordwesten van het land, is tevens de hoofdplaats van het kieskanton Brugge, telt zelf vier gerechtelijke kantons en is de zetel van het bisdom Brugge en van een hof van assisen.

Het historisch centrum is als middeleeuwse stad opgenomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Het is eivormig en ongeveer 430 hectare groot. De volledige gemeente heeft een oppervlakte van ruim 14.099 hectare, waaronder zo’n 1.075 hectare gewonnen op de zee, bij Zeebrugge. De stad telt ruim 118.000 inwoners; ongeveer 20.000 daarvan wonen in de binnenstad. De inwoners van Brugge worden Bruggelingen genoemd.

De economische betekenis van Brugge vloeit voornamelijk voort uit de zeehaven, Zeebrugge, maar ook uit de industrie, dienstensector en scholen op alle niveaus. Tevens is de stad een wereldberoemde toeristische trekpleister.

Er bestaan plekken die onder je vel kruipen, hoewel je ze nooit helemaal kunt doorgronden. Brugge is zo’n bijzondere plek. Een stad op mensenmaat, groots geworden door haar meeslepende geschiedenis die haar prompt het Unescolabel van Werelderfgoedstad opleverde.

Brugge is toegankelijk voor iedereen. Ook iets oudere bezoekers, vakantiegangers met een tijdelijke of permanente beperking of mensen die nood hebben aan extra comfort of zorg kunnen met een gerust hart Brugge bezoeken. op deze website, vind U alle nodige informatie om een bezoek aan Brugge voor te bereiden: www.visitbruges.be

De strippers

De meeste van onze strippers zijn beschikbaar in Brugge. Niet alle strippers staan met hun profiel op de website…neem gerust contact met ons op, zo kunnen wij meteen de beschikbaarheden checken.

Waar gaat U de stripact laten plaatsvinden?

Niet in alle horeca-zaken staat men open voor een bezoek van een stripper. Daarom raden we U aan om dit vooraf te overleggen met de uitbater. Uiteraard zijn er genoeg mogelijkheden waar dit wel kan! Organiseert U een vrijgezellenfeest, maar bent U niet zo bekend in Brugge? We helpen U graag! Een makkelijke oplossing is om de stripper naar het appartement, hotel of guesthouse te laten komen, dat maakt de planning van het vrijgezellenweekend meteen makkelijker en heeft U ook meer privacy. Uw groep kan privé genieten van de striptease-show. Als de sfeer er vervolgens goed inzit, kunt U met een avondje stappen starten in Brugge.

Workshops voor vrijgezellenfeestjes voor vrouwen

Wij bieden in Brugge diverse workshops aan. Wat dacht U van een workshop burlesque? Of wilt U leren twerken in een workshop twerken? Of een workshop vol met sexweetjes? Informeer gerust naar de mogelijkheden. Als je bij ons een workshop én een stripper boekt, ontvangt U uiteraard een leuke korting!

 

Top