Home / Page / DJ en striptease inhuren voor je feest?

DJ en striptease inhuren voor je feest?

DJ en striptease inhuren voor je feest?

Voor de moet je aan een aantal verschillende kosten denken, die de DJ met zijn gage moet bekostigen: Locatie (transport) Aantal gasten Datum (vooral weekends versus doordeweeks) Bekendheid van de DJ Ervaring van de DJ Apparatuur (licht, geluid, laptop, mixpanelen, reserve materiaal, etc) Muziek (platen, Cd’s, MP3’s, allemaal natuurlijk legaal) Verzekeringen (aansprakelijkheid) Loon BTW Hoewel ervaring en bekendheid samenhangen, zal dat niet altijd het geval zijn. Paris Hilton inhuren als DJ kost vee omdat ze bekend is, niet omdat ze nu zoveel ervaring heeft als DJ – goede bruiloft dj. En sommige DJ’s kunnen heel veel ervaring hebben op bruiloften, zonder ooit te zijn doorgebroken en (inter)nationaal bekend te zijn.

Drive In Show – Bruiloftdj – Wedding Dj – Verjaardagsfeest

Grotere evenementen vragen om meer voorbereiding en apparatuur om een goed feest neer te zetten (feest dj boeken). Je kan het een DJ ook niet kwalijk nemen dat hij meer vraagt als hij voor een bedrijfsfeest met 500 man speelt, dan op de 50e verjaardag van je moeder. Er zij immers meer mensen die van de DJ genieten.

Een amateur DJ kan natuurlijk gratis zijn, of slechts een paar tientjes kosten, als het als vriendendienst bedoeld is. Maar mocht je een onbekende als amateur DJ inhuren, dan kan je rekenen op kosten van €25 tot €50 per uur, plus een onkostenvergoeding voor het vervoer / transport. Dat betekent dat als je een bruiloftsfeest hebt van 9 uur s’avonds tot tot 1 uur s’nachts je ongeveer €100 – €200 kwijt bent, plus €25 – €50 aan vervoer, afhankelijk van je locatie en de woonplaats van de amateur DJ. Amateurs of beginnende DJ’s kunnen zelfs gratis spelen, simeplweg om ervaring op te doen en aan goede referenties te komen.

Huur Nu Een Bruiloft Drive In Show

Met een professionele DJ werk schakel je iemand in die full-time als DJ werkt en is het risico van een enorme flater dus aanzienlijk lager. Hij of zij heet meer ervaring en kan makkelijker inspringen op onverwachte gebeurtenissen, of het nu een kapotte kabel of een surprise tijdens het bruiloftsfeest is. Een professionele DJ kan voor een dagdeel zonder apparatuur huur je al vanaf ongeveer €200. Voor een DJ inclusief apparatuur moet je rekenen op bedragen vanaf ongeveer €300 tot €500. Wat voor apparatuur kan je bij de DJ bij boeken? Lichtshow Geluidsinstallatie & Microfoon Special effects, zoals rookmachine, belleblaas machine, lichtgevende pilaren, licht effecten, black lights, beamers en projectoren etc.

Laat ons je helpen! Vul het onderstaande contactformulier in en wij zorgen er voor dat een aantal professionele DJ’s je een op maat gemaakte offerte aanbieden.

Kijk in de webshop  van sl-homedecoration.com voor een gepast geschenk om mee te nemen naar het feest.  Met de mooiste home decoratie konden we dit huis tot een echt thuis omtoveren. Een webshop boordevol decoratie woning in allerlei stijlen, waarmee je je huis van top tot teen kunt omtoveren tot je eigen paleisje! Duik direct in onze uitgebreide   j line kaarshouder collectie of lees eerst wat meer over de voordelen van Sweet & Lovely Home Decoration.

De Bruiloft Feest Dj Bruiloft Dj Op Jullie Feest?

Als je locatie alle apparatuur al helemaal op orde heeft, hoef je enkel een DJ te huren – bruiloft dj huren. Mocht de DJ zijn eigen apparatuur moeten meenemen – denk hierbij bijvoorbeeld aan geluid, verlichting, kabels, etc., dan heet het een drive-in show, omdat de DJ met alle apparatuur komt aangereden (online muziekbingo organiseren). Met een hoef je je dus nergens zorgen over te maken en zorgt de DJ voor alle benodigdheden om je bruiloft of feest op stelten te zetten!

Hi, ben je op zoek naar een professionele drive in show? Je wilt een spectaculaire bruiloft, je organiseert een bedrijfsfeest of een te gekke verjaardag? Boek één van Roadshows en wij zorgen dat je zorgeloos, relaxed kan genieten van jou feest. Maak een afspraak voor een gesprek, dan bespreken we alle ins en outs!! Geplaatst in Getagged bruiloftdj, driveinshow, partydj Videoverslag van de verschillende afgelopen shows, zeker de moeite waard om even te kijken. Laat ook even weten wat je er van vindt. DJ vinyl. Geplaatst in Getagged bruiloft, dj, driveinshow, foute uur, party Verandering van spijs doet eten! Zo hebben we een nieuw logo toegevoegd aan onze Facebookpagina, Ook is dit weer een mooi kunstwerkje met mooie kleuren.

Bruiloft Dj Inclusief Drive In Show

De hit behaalde de 4e positie in de Top 40. Bezoek ons ook op Facebook voor meer info en facts Geplaatst in Getagged bar-dancing, disco, discotheek, dj, marsha raven Regelmatig verzorgen wij ook het geluid van artiesten. Zo ook hebben we Stevie Poppinghouse meerdere malen van topgeluid mogen voorzien. Stevie komt uit Arnhem en timmert hard aan de weg om nationale bekendheid te krijgen. Daarom linken we via You, Tube zijn nieuwste singel Witte Tjaboo (dj huren feest). Wij wensen hem veel succes, AMACAI!!! Wil je ook een geweldige show met DJ, licht en geluid en een artiest op je feest? Informeer dan gauw naar de mogelijkheden.

Dj Drive-in Shows – Voor Een Compleet En Geslaagd Feestje

Naast de discjockey kunnen jullie de show ook uitbreiden met extra verlichting om de trouwlocatie geheel in kleur te veranderen. Niet alleen is een spetterende lichtshow mooi voor je bruiloft, maar wat dacht je van een led verlichte dansvloer. De gasten zijn eerder geneigd de dansvloer op te komen, want zo’n discovloer nodigt uit om erop te staan  En als dat niet genoeg is, kunnen we de lichtshow uitbreiden met een lasershow. De strakke lichtbundels bewegen mee op de maat van de muziek en maken prachtige figuren. De beleving van de muziek is nu nog intenser. Zie hiervoor onze Intense show met vele extra’s in deze All Inclusive Show..

De bruiloft drive in show is er in alle prijsklassen. Je zult de ene na de andere website tegenkomen die vermeld dat zij de allerbeste zijn voor jullie huwelijksfeest. Een drive-in show voor je bruiloft boek je niet zomaar. Laat je niet misleiden door beoordeling op een website, maar ga vooral een langs bij de dj of drive in show. Maak kennis met het bedrijf achter de mooie website. Je zult versteld staan dan de mooiste website eigenlijk niet anders zijn dan een boekingskantoor die zelf geen apparatuur hebben en gewoon onervaren dj’s met slechte apparatuur naar je feest sturen.

Het is niet mogelijk om jullie op het huwelijksfeest van anderen te laten komen, enerzijds omdat iedereen het op zijn eigen manier viert, en dit niet bepalend is voor iemand die komt kijken, en anderzijds hoe zou jij het vinden als er andere bruidsparen naar jouw feest zouden komen om te kijken? Als je onze bruiloft drive-in show wilt zien, kan dat in onze demoruimte, hier hebben we mogelijkheid om je alles te laten zien en horen en kunnen dan uitgebreid de tijd nemen om jullie wensen te bespreken en af te stemmen.

Top