Header Image
Home / Striptease Brussel

Striptease Brussel

Striptease Brussel gezocht? Dan bent U bij ons aan het juiste adres! Ivy en haar vrouwelijke en mannelijke collega’s uit Brussel brengen erotisch entertainment van topniveau! Boek hier de meest sensationele, spectaculaire, oogverblindende en humoristische stripacts voor iedere gelegenheid, zoals bijvoorbeeld een evenement, verjaardag, vrijgezellenavond, pensioenfeest, bedrijfsfeest, erotische party, ladies night, …

Neem gerust een kijkje op website “Striptease boeken” (striptease Brussel) en boek hier een stripster of stripper!

Striptease Brussel – boek erotisch entertainment van topniveau!

Striptease boeken” is een professionele website! U kunt ons huren voor stripacts, vuurspuwen, slangenshows, acts met slijpschijf, topless-bedieningen, shooter/candygirl, olie/schuimcatch, paaldansen, gogo-dance, modelling/figuratie/hostess, bodypainting, … maar ook buikdans, limbo-dance, dj’s en topless dj’s, drag queens, travestieten, animatie, thema’s, …
Kortom we komen met onze shows naar iedere gemeente in Brussel.

Stripster Brussel of stripper Brussel?

Door onze jaren ervaring, bieden we U een zeer uitgebreid gamma van pure show, klasse, … met de nodige portie humor en sensatie en dit zonder vulgariteiten en interactief met het publiek! “Striptease boeken” (striptease Brussel) is actief in zowel binnen- en buitenland.


Contacteer ons:

Voor alle vragen en/of informatie (24/24 – 7/7, afhankelijk van de drukte), ook voor last-minutes!

Bel: +32 477 13 63 90, stuur een mailtje naar striptease@skynet.be of ga naar het contactformulier hier op onze website.

Of het nu gaat om een verjaardag of een vrijgezellenfeest…bij “Striptease boeken” (striptease Brussel) bent U aan het juiste adres! Bekijk de foto’s van onze artiesten en maak een keuze uit het ruime aanbod van vrouwelijke en mannelijke collega’s met jarenlange ervaring.

Tags:

Striptease Oost-Vlaanderenstriptease Brusselstriptease Antwerpenstriptease Vlaams-Brabant striptease West-Vlaanderen striptease Limburg, striptease Waals-Brabant, striptease Henegouwen, striptease Namen, striptease Luik.

Onze boekingen komen van overal in en rond Brussel. Wij strippen o.a. in Anderlecht, Asse, Brussel-stad, Dilbeek, Drogenbos, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Grimbergen, Groenendaal, Halle-Vilvoorde, Haren, Hoeilaart, Jette, Kobbegem, Koekelberg, Kraainem, Laken, Linkebeek, Machelen, Neder-Over-Heembeek, Nossegem, Oudergem, Overijse, Schaarbeek, Schepdaal, Sint-Agatha-Berchem, Sint-Genesius-Rode, Sint-Gertrudis-Pede, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Joost-ten-Node, Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Pieters-Woluwe, Sint-Stevens-Woluwe, Sterrebeek, Tervuren, Ukkel, Vilvoorde, Vlezenbeek, Vorst en Watermaal-Bosvoorde, Wemmel, Wezembeek-Oppem, Zaventem, Zellik, …

Een stripper huren, stripteaseuse boeken of striptease inhuren in Brussel kan hier zeer eenvoudig…kies “Striptease boeken” (striptease and all erotic entertainment)! Wilt U een stripper huren, stripteaseuse boeken of striptease inhuren voor een vrijgezellenfeest? Heeft U interesse in een paaldanseres? Of wilt U een travestiet om een show op te voeren op het verjaardagsfeest van een jarige vriend? Het kan allemaal! It’s showtime!


Activiteiten:

 • Professionele striptease / strip-o-grammen (vrouwelijk / mannelijk);
 • special acts (vuurspuwen, slangen, slijpschijf, laser, robots, …);
 • burlesque;
 • paaldansen;
 • sexy- en topless-bedieningen;
 • coyote-ugly / shooteren;
 • gogo-dance;
 • topless-croupier (poker);
 • candygirl / lollyboy;
 • levend buffet;
 • olie-/schuimcatch;
 • modelling / figuratie / hostess;
 • bodypainting;
 • buikdans;
 • limbo-dance;
 • dj’s en topless-dj’s;
 • travestieten;
 • drag queens;
 • steltenlopers;
 • allerlei animatie;
 • thema’s & thema-avonden;
 • verschillende workshops (striptease, burlesque, seksweetjes voor vrouwen, …).

Vertel ons Uw wensen en wij regelen alles voor U in de regio van Brussel!

Stripster Brussel / stripper Brussel:

Striptease is een manier van dansen waarbij de danser of danseres zich al dansend ontdoet van kleding. Het doel van de striptease is het op een opwindende manier uitkleden en niet het naakt zijn. De show gaat dan ook gepaard met veel sensuele bewegingen. Zodra het laatste kledingstuk gestript is, is de show doorgaans ten einde. Een stripteaseshow wordt vaak op het toneel uitgevoerd, dit kan bijvoorbeeld in een nachtclub zijn, maar ook worden striptease dansers thuis uitgenodigd, bijvoorbeeld voor een vrijgezellen- of verjaardagsfeest.


Brussel – niet te missen:

Brussel kent een grote historische, architecturale, gastronomische en culturele rijkdom, maar heeft nog veel meer te bieden! De levendige hoofdstad is uniek, verwelkomend en warm. Er valt altijd wel wat te beleven. Trek op ontdekking en maak kennis met de inwoners en hun groot hart.

Brussel is een stad die beweegt en leeft. Met ongeloofelijke culturele en architecturale rijkdom en erfgoed die erom vragen ontdekt te worden. Ontdek onmisbare plekken, tentoonstellingen, typische stadswijken en kleurrijke evenementen.

Ga naar www.visitbrussels.be en plan Uw trip naar Brussel!

De gemeente Brussel (Frans: Bruxelles of Ville de Bruxelles) is de hoofdstad van België, van de Vlaamse Gemeenschap, de Franse Gemeenschap en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De gemeente telt ongeveer 180.000 inwoners, waarvan ongeveer een derde in de historische Vijfhoek woont, ongeveer de helft in de noordelijke uitbreiding, in de deelgemeentes Laken, Neder-over-Heembeek en Haren en de rest in de buurten rond de Louizalaan, het Ter Kamerenbos (samen de zuidelijke uitbreiding) en in de oostelijke uitbreiding, de Europese wijk, waarvan het grootste gedeelte ook bij de gemeente hoort.

De gemeente Brussel is naar het inwoneraantal de op vier na grootste gemeente in België. Het hele Brussels Hoofdstedelijk Gewest, vaak ook gewoon Brussel genoemd, omvat in totaal 19 gemeenten met ongeveer 1,2 miljoen inwoners. Het stedelijk gebied, inclusief de voorsteden, telt ruim 1,8 miljoen inwoners en is daarmee het grootste van het land.

De strippers

Doordat Brussel centraal ligt, zijn de meeste van onze strippers beschikbaar in Brussel. Niet alle strippers staan met hun profiel op de website…neem gerust contact met ons op, zo kunnen wij meteen de beschikbaarheden checken.

Waar gaat U de stripact laten plaatsvinden?

Niet in alle horeca-zaken staat men open voor een bezoek van een stripper. Daarom raden we U aan om dit vooraf te overleggen met de uitbater. Uiteraard zijn er genoeg mogelijkheden waar dit wel kan! Organiseert U een vrijgezellenfeest, maar bent U niet zo bekend in Brussel? We helpen U graag! Een makkelijke oplossing is om de stripper naar het appartement, hotel of guesthouse te laten komen, dat maakt de planning van het vrijgezellenweekend meteen makkelijker en heeft U ook meer privacy. Uw groep kan privé genieten van de striptease-show. Als de sfeer er vervolgens goed inzit, kunt U met een avondje stappen starten in Brussel.

Workshops voor vrijgezellenfeestjes voor vrouwen

Wij bieden in Brussel diverse workshops aan. Wat dacht U van een workshop burlesque? Of wilt U leren twerken in een workshop twerken? Of een workshop vol met sexweetjes? Informeer gerust naar de mogelijkheden. Als je bij ons een workshop én een stripper boekt, ontvangt U uiteraard een leuke korting!

Top