Header Image
Home / Striptease huren

Striptease huren

Striptease huren? Dan zit je hier goed! Zoek je iets speciaal voor een evenement, verjaardag, vrijgellenavond, pensioenfeest, bedrijfsfeest, … Kies dan voor een striptease huren.

Striptease hurenProfessionele striptease huren

Ivy is een professionele stripster, je kan haar huren voor een stripact,  vuurspuwen, slangenshows, acts met slijpschijf, topless-bedieningen, shooter / candygirl, olie/schuimcatch, paaldansen, gogo-dance, modelling / figuratie / hostess, bodypainting, buikdans, limbo-dance, dj’s en topless dj’s, drag queens, travestieten, animatie, thema’s, …

Stripster Ivy

Door haar jaren ervaring, bied ze een zeer uitgebreid gamma van pure show, klasse, … met de nodige portie humor en sensatie en dit zonder vulgariteit en interactief met het publiek! Als striptease is ze actief zowel in  binnen- en buitenland.

Contacteer Ivy

Voor alle vragen en/of informatie, kunt U mij steeds bereiken (24/24 – 7/7), ook voor last-minutes via: +32 477 13 63 90  of striptease@skynet.be. Of ga naar het contactformulier hier op de website.

Tags:

Striptease

Striptease is een manier van dansen waarbij de danseres zich al dansend ontdoet van kleding. Het doel van de striptease is het op een opwindende manier uitkleden en niet het naakt zijn. De show gaat dan ook gepaard met veel sensuele bewegingen. Zodra het laatste kledingstuk gestript is, is de show doorgaans ten einde. Soms eindigt de show zelfs iets eerder en blijven de laatste (minimale) kledingstukken aan. Een stipteasedanseres heet ook wel stripteaseuse.

Een stripteaseshow wordt vaak op het toneel uitgevoerd. Dit kan bijvoorbeeld in een nachtclub zijn, maar ook worden stripteasedansers thuis uitgenodigd, bijvoorbeeld voor een vrijgezellen- of verjaardagsfeest. Stripteasedansers zijn een dankbaar onderwerp voor film. Zo maakte Andrew Bergman in 1996 de film Striptease met Demi Moore. In 1997 verscheen de Engelse film The Full Monty over een groep werkloze mijnwerkers, die een stripteaseact begint.

Top