Header Image
Home / Striptease huren

Striptease huren

Striptease huren? Dan bent U bij ons aan het juiste adres! Zoekt U iets speciaal voor Uw evenement, verjaardag, vrijgzellenavond, pensioenfeest, bedrijfsfeest, … kies dan voor een “Striptease boeken” (striptease huren).

Professionele striptease huren

Striptease boeken” is een professionele website! U kunt ons huren voor stripacts,  vuurspuwen, slangenshows, acts met slijpschijf, topless-bedieningen, shooter/candygirl, olie/schuimcatch, paaldansen, gogo-dance, modelling/figuratie/hostess, bodypainting,… maar ook buikdans, limbo-dance, dj’s en topless dj’s, drag queens, travestieten, animatie, thema’s, …

Striptease boeken

Door onze jaren ervaring, bieden we U een zeer uitgebreid gamma van pure show, klasse, … met de nodige portie humor en sensatie en dit zonder vulgariteiten en interactief met het publiek! Onze artiesten zijn actief voor striptease in zowel binnen- en buitenland.


Contacteer ons:

Voor alle vragen en/of informatie, kunt U mij steeds bereiken (24/24 – 7/7, afhankelijk van de drukte), ook voor last-minutes!

Bel: +32 477 13 63 90, stuur een mailtje naar striptease@skynet.be of ga naar het contactformulier hier op onze website.

Tags:

stripper huren Brusselstripper huren Antwerpenstripper huren Vlaams-Brabantstriptease huren West-Vlaanderenstripster huren Oost-Vlaanderen striptease huren Leuvenstripper huren Gentstripteaseuse huren Waals-Brabantstriptease huren Brugge – striptease huren Henegouwen – stripster huren Luik – stripper huren Namen.


Striptease

Striptease is een manier van dansen waarbij de danseres zich al dansend ontdoet van kleding. Het doel van de striptease is het op een opwindende manier uitkleden en niet het naakt zijn. De show gaat dan ook gepaard met veel sensuele bewegingen. Zodra het laatste kledingstuk gestript is, is de show doorgaans ten einde. Soms eindigt de show zelfs iets eerder en blijven de laatste (minimale) kledingstukken aan. Een stipteasedanseres heet ook wel stripteaseuse.

Een stripteaseshow wordt vaak op het toneel uitgevoerd. Dit kan bijvoorbeeld in een nachtclub zijn, maar ook worden stripteasedansers thuis uitgenodigd, bijvoorbeeld voor een vrijgezellen- of verjaardagsfeest. Stripteasedansers zijn een dankbaar onderwerp voor film. Zo maakte Andrew Bergman in 1996 de film “Striptease met Demi Moore. In 1997 verscheen de Engelse film “The Full Monty over een groep werkloze mijnwerkers, die een stripteaseact begint.

Top